10 страхотни инструменти за подарък

Публикувано от smelio 13.10.2017 0 Коментар (и)

Инструменти и хоби техника като подарък за „направи си сам“ маниаци

 

Няма как някой в семейството да не обича да поправя, ремонтира, изобретява, изобщо да има сръчни ръце и да обича да работи с ръчни инструменти и с техника. Ето 10 инструменти и хоби техника, с които можете да го зарадвате и да подкрепите неговата страст да поправя, да майстори и да създава.

 

Акумулаторен ударен гайковерт. Това наистина е инструмент, който е перфектен за всеки хоби майстор. Просто защото акумулаторните инструменти набират все повече сила. Моделите стават все по-безшумни заради развитието на технологията, а заедно с това с литиево-йонната технология позволява ползване извън ателието по всяко време.

 

Комплект отвертки с тресчотка. Страхотен набор от видове отвертки, които могат да се сменяват по усмотрение – според  накрайника, който ще ви трябва. Самите дръжки вече се произвеждат много по-качествени, от неприплъзващи материали. Изобщо комплектите са страхотно ергономичен продукт, който заменя досадното ровене в огромното чекмедже с инструменти.

 

Акумулаторен такер.  Перфектен уред, който може да предостави страхотна работна характеристика, заради литиево-йонната технология. Ползвате навсякъде по всяко време и с голям обхват на приложение.

 

Акумулаторен винтоверт. За хоби маниаците и  майсторите, които работят навсякъде по всяко време акумулаторната технология при работната техника става все по-добра алтернатива на всички инструменти. Този вид инструменти са много по-леки като тегло и имат същата работна сила като електрическите.

 

Хоби прободен трион. Така нареченото зеге е перфектен инструмент за всички маниаци на тема  „направи си сам“. Те са също с лека конструкция, компактни са, има модели с различни характеристики, но при положение, че изберете за подарък, можете лесно да се консултирате за повече информация.

 

Акумулаторен джобен фенер. Това е вид техника, която е нужна на всеки дом. Новите модели не могат да се сравнят с нищо от тази техника от преди само 10 години. Така че с такъв подарък за сръчен любител на техниката, никога няма да сбъркате.

 

Работна масичка. Нищо в домашното ателие или работилница не може да се замени с удобството на работната масичка, която може да бъде полезна за десетки дейности. Новите модели са преносими, сгъваеми и подвижни.

 

Калъф за инструменти. Понякога не е нужно да подарявате инструмент, достатъчно е да закупите полезен аксесоар. Един калъф за инструменти ще бъде страхотно допълнение за човек, който се нуждае да носи няколко инструмента на един път. Кожените калъфи са много търсени, но има и по-опростени модели

 

Хоби ръчен циркуляр. Перфектен подарък за хора, които обичат да работят с дърво, да отрязват различни материали, за да майсторят нови неща за дома. Има отлични модели хоби ръчни циркуляри. Най-новото и в тази категория са акумулаторните ръчни циркуляри, които имат същата работна мощност, но работят без кабел, а с акумулаторна батерия.

 

Универсален комплект на Дремел. Това може да бъде перлата в короната от инструменти  на всеки маниак на тема ‚направи си сам‘. Такива универсални комплекти се правят с цел да осигурят максимална практичност за голям брой ръчни дейности в ателието или работилницата.

 

За улеснение, когато избирате за подарък ръчни инструменти или хоби техника онлайн, тогава можете да разглеждате секцията с промоции, където такива инструменти и техника се предлагат моментно на по-добри цени. Току виж сте попаднали на това което търсите за подарък на много добра цена.

Оставете коментар