3 вида страхотни електроинструменти за всеки мъж да притежава в дома си

Публикувано от smelio 29.05.2017 0 Коментар (и)

Да, не всеки мъж е майстор и обича сам да поправя техническите проблеми в домашна среда или пък сам да майстори  DIY предмети. Определено обаче много мъже в България имат в гаража си нещо като домашна работилница, която е готова със своя инструментариум да се намеси във важните за мъжа дейности. Тук ви предлагаме 3 страхотни вида електроинструменти, с които да попълните колекцията си, за да може тя да има още по-модерен вид и функционалност.

 

Безжична акумулаторна бормашина

Нека сме наясно. Няма модерен мъж-майстор , който да не притежава бормашина. Ако има такъв, то той е като тенисист без ракета за тенис. Затова, ако е дошло време да смените старата бормашина. Днес има страхотни предложения за безжични акумулаторни бормашини, които са леки, високо-технологични и мощни за размера си. Избирайте от най-добрите модели, според работни характеристики необходими за вашата работа.

 

Саблен трион

Няма шега. Производителите рекламират този мощен електроинструмент като сила, която минава през метал и дърво, сякаш реже масло. Страхотен инструмент за всякакви отрезни дейности свързани с твърди материали. Няма нужда да чакате водопроводчика или майстора да тичат със своята остаряла техника. Има варианти отново за акумулаторни саблени триони, но те са за работа в по-малък мащаб. Истинската мощ тук е в електрическите саблени триони.

 

Мултифункционален инструмент

За къде сте майстори без един малък деликатен мултифункционален електроинструмент. Това е инструмент с дълго и тънко тяло, и глава на която се закачат различните приспособления за шлифоване, отстраняване на замърсявания, фуги, и други труднодостъпни повърхности; за дърворезба, остъргване, стържене и много други фини и груби дейности, с които да решавате най-различни проблеми. В зависимост от работата, за която го ползвате можете да изберете електрическия модел или безжичния акумулаторен мултифункционален инструмент. 

Оставете коментар