5 идеи за нови инструменти

Публикувано от smelio 25.04.2019 0 Коментар (и)

Всеки човек, който има собственост и базови умения да се справя с много неща вкъщи, трябва да има винаги подходящите ръчни и електрически инструменти. Да приемем, че всеки има чук, комплект с отвертки, гаечни ключове, една акумулаторна бормашина, и т.н. Колкото повече време минава обаче, всеки осъзнава, че това не е достатъчно. Така че ето 5 нови инструменти за работната колекция на всеки домашен майстор. Идеите за конкретни инструменти, които са все повече хит сред собствениците и "направи си сам" маниаците.

 

Колко често използвате циркулярен трион? Ако отговорът е "не ми се е налагало", значи винаги можете да вземете такъв назаем от съседа или друг майстор. Когато обаче предстои да правите сериозна ремонтна дейност, трябва да се подготвите с инструменти, които ще са необходими. Направете списък, с по-големите и по-малките инструменти, аксесоари и консумативи, и преценете това, което ще ви трябва и за след това. В този смисъл сабления трион може да има много приложения в домашната среда когато се налагат различни по вид ремонти, така че ето го предложение номер 1.

 

Осцилиращият мултитаск инструмент още не е сред любимците на много традиционни домашни майстори. Новото поколение такива обаче се ориентират умело за това, което той може да предложи. Изработен през 60-те години за помощ в медицината, и развил се след това и за различни индустрии, днес той е един от най-версатилните инструменти на пазара. Той е компактен, ергономичен, има страхотно много приставки, с които да режете, полирате, дооформяте, декорирате, стържете и каквото още може да ви потрябва. Неговата компактност позволява да работите и на места в ограничени пространство, където други инструменти не могат да се намесят. Така че мултифункционален инструмент Dremel – идея номер 2.

 

Един брой или комплект акумулаторни инструменти! При положение, че сте почитатели на акумулаторната технология, има голямо вероятност да използвате инструмент, от чиято батерия винаги има какво повече да желаете. Винаги можете да разгледате какво ново предлага пазарът и какви са новостите, които се опитват да дадат по-добро решение на този отколешен проблем. Има и друг вариант обаче, ако се интересувате от много акумулаторни иснтрументи, повечето големи производители предлагат комплект от тях. Така за доста по-малко пари, можете да си купите няколко акумулаторни инструменти, придружени със сменяема батерия и аксесоари. Има най-различни оферти, които предлагат закупуването на промоционални цени на един или два инструмента, с бонус трети, с чанта за аксесоари и т.н. Така стигнахме до идея номер 3.

 

Кози крак – все по-забравян сякаш от новото поколение майстори. Той има нокти в двата края за захващане и издърпване на пирони. Плоският дизайн улеснява заклинването под главите на гвоздеите или се вклинява между дъските, за да ги раздалечи. В допълнение към издърпване ба пирони и обслужването в общи функции за разрушаване, козият крак също ви позволява да извършвате дейности, които не се разрушават, като например повдигане на вратата, прозорец, дограма, за да я извадите от пантите. Така че номер 4, за да се превърнете в майстор класик.

 

Комбинирани клещи – задължителни за всеки дом. Избрахме да завършим с нещо, което е също толкова традиционно, но и незаменимо. Резците на този вид клещи са много полезни когато трябва да отстраните изолация от проводник ли да срежете такъв. Също така са много подходящи при срязването на такива други малки цилиндрични тръбички. Масивните челюсти на клещите са отлични, за да захванат здраво всякакви малки предмети, които са в обсега на вашата работна дейност. Клещите влизат в употреба и за зачукване на гвоздеи когато се наложи.

 

 

Оставете коментар