Aкумулаторна ударна бормашина цена

Публикувано от smelio 19.09.2018 0 Коментар (и)

Един от най-многостранните акумулаторни инструменти, които можете да си позволите да притежавате е ударната бормашина. Това е солиден уред, с отлична ергономична форма и с множество функции, които могат да се ползват както от професионалисти така и от майстори в хоби направление. Защо точно акумулаторни ударни бормашини, цената им и какво още в този текст?

 

Акумулаторната технология се усъвършенства и това нещо е видно както в практиката, така и в търговските мрежи, където се вижда, че хората изразяват предпочитанията си към най-различен вид акумулаторна техника. Майсторите обаче са хора, с особени претенции към своите инструменти и при тях номера с „новото” и „по-доброто” не минава толкова лесно. Затова в текста ще разгледаме няколко важни аспекти засягащи ударните бормашини и спецификата на акумулаторната технология откъм ползи, цена  и качество.

 

Силата на ударните бормашини се състои в съчетанието между въртящия момент и високото ниво на удар в материята. Една типична ударна бормашина ще доведе до по-високи нива на въртящ момент и от най-добрата комбинирана бормашина във вашия комплект. Поради наличния въртящ момент, обикновено ще можете бързо да отваряте дупки и в най-тежките материали, да завивате големи винтове и т.н.

 

Друга ключова характеристика и предимство при работа с ударна бормашина е ергономичната форма. Тъй като понякога ще използвате уреда за пробиване при различни неудобни места, колкото по-къса е дължината на главата, толкова по-добре; колкото по-удобен е уреда за хващане и стои здраво в ръцете ви докато работите, толкова по-добре. Заедно с това можете да се ползвате с всички предимства на акумулаторната технология, без да се боите, че няма да получите изходящата мощност, от която се нуждаете.

 

Като цяло акумулаторната технология е по-скъпа от електрическите машини, така че една акумулаторна пробивна бормашина, ще ви струва повече пари. По-евтините модели работят на една скорост и това е добре за хора, които нямат нужда от повече. За повече финес обаче и за по-педантична работа, скорост и контрол над въртящия момент, моделите с две скорости са за предпочитане.

 

При положение, че вече работите с акумулаторна техника и познавате добре принципите на работа, и имате батерии и други инструменти. Можете да закупите модел без добавена  батерия, което ще ви спести пари.

 

Когато купувате ударни акумулаторни инструменти, цената е важна дотолкова доколкото вие сте намерили най-подходящия инструмент за работа. Така че преди да видите, кое колко струва, разгледайте техническите детайли на предложените инструменти.

 

Относно пробивната бормашина е добре да видите какви са диаметрите на отворите в различните материи. Освен дърво и зидария, ще можете ли да пробивате в метали и в бетон. Трябва да разберете всичко за въртящия момент и за разликите от това, което ви предлага електрическата ударна бормашина. Важно е да знаете, колко време се зарежда инструмента, да разгледате дизайна на модела и формата му, и други такива подробности от които ще зависи вашата покупка.

Оставете коментар