Акумулаторна прахосмукачка – без кабел, без граници

Публикувано от smelio 26.05.2017 0 Коментар (и)

Във voinishki.com, предлагаме най-различни видове прахосмукачки като част от категорията Прахосмукачки и почистваща техника. Има предложения за професионални прахосмукачки, които да се използват в по-големи мащаби, но има и хоби прахосмукачки ново поколение за домашно ползване, които са със съществени подобрения, нови технологии и много голяма ефективност при почистване в дома, колата, гаража, и т.н. В тази статия обаче ще се спрем на един конкретен вид, който е много популярен и използваем по света – става дума за категорията Прахосмукачки – Акумулаторни.

 

Най-съществените характеристики на съвременните акумулаторни прахосмукачки (можем да ги наречем и прахосмукачки ново поколение) се изразяват в постигнатата енергийна ефективност, продължителността на работа на батериите, намаляването на шума и ефективността на почистване при експлоатацията им върху малки и големи повърхности. Всички тези функции и резултати въплътени в една прахосмукачка ни дават идеалния профил на съвременната акумулаторна такава.

 

Акумулаторната прахосмукачка е по-лека версия на нейната по-голяма сестра –

електрическата прахосмукачка. Тя е много мобилна, достига до всякакви ъгли и трудни за обхващане повърхности, отлична е за модерните видове настилки, за стълби и дори гардероби и скринове. Липсата на кабел е голямо предимство за движението, а работния режим в крайна сметка се определя от трайността на батерията. Дизайнът на тези прахосмукачки е много функционален. Те са удобни и леки, чрез едно натискане на копче се сменява торбата за прах.

 

Съществено предимство на акумулаторните прахосмукачки е, че литиево-йонната технология е внедрена и при тях. Моделите обикновено имат означение за състоянието на батерията, както и система, която предупреждава, че е време за презареждане. Тези прахосмукачки се характеризират с добра мощност на засмукване и сравнително добър въздушен дебит. Можете да избирате моделите  акумулаторни прахосмукачки във онлайн магазина на Войнишки според детайлно описаните технически характеристики, според дизайна и според преценката, че търсите точно показания модел. 

Оставете коментар