Бормашини – богат избор на акумулаторни бормашини и електрически бормашини

Публикувано от smelio 26.04.2017 0 Коментар (и)

Бормашината е инструмент, който може да бъде предложен в най-различни варианти  за майстори професионалисти или любители. Именно поради вариативността на бормашината като функции, човек не може лесно да избере, освен ако няма точно идея за какво щя е използва. Нека обаче погледнем нещата конструктивно, за да изберете, най-подходящата бормашина за вас.

 

Според начина на използване, много удобна, функционална и популярна сред майсторите и любители е т.нар. – акумулаторна бормашина. Тя се задейства посредством батерия и няма кабел, който да ограничава действието й. Именно на това дължи популярността си. Марките акумулаторни бормашини, които можете да намерите при нас, са на Bosch, SKIL, Makita и RTR, а видовете са: акумулаторна ударна бормашина винтоверт, акумулаторна ъглова бормашина, акумулаторна бормашина класически модел и други. Освен това, новото поколение акумулаторни бормашини са с много удобна конструкция за работа, леки са и ергономични като дизайн; имат евентуално дисплей, който маркира работата на батерията и функционална система за бърза смяна и затягане на накрайниците.

 

При положение, че сте почитатели на силния ток и ударна мощност. Има електрически бормашини в професионалния клас, които могат да влязат в употреба както на майсторите, така и за домашна употреба. Те имат свредла с много мощен удар в стомана, дърво, различни цветни метали и са предпочитани в работилници където материалите могат да бъдат статично обработвани. В сайта може да изберете от много функционални и мощни електрически бормашини на Макита, Бош, Спарки; ударни бормашини; можете да избирате от предложения със супер лек и елегантен дизайн, който не пречи на отличните функции на видовете бормашини.

 

Разликата в това, дали ще изберете електрическа или акумулаторна бормашина се състои в мобилността, от която имате нужда. Акумулаторните бормашини са по-предпочитани от хора, които могат да ги имат под ръка в дома си и на обекти с труден достъп до електрическата мрежа. Електрическите бормашини от своя страна, заради мощността на изпълнение, са отлични служители в най-различни работилници и в най-различни строителни, и производствени обекти.

Оставете коментар