Бутални компресори от ново поколение

Публикувано от smelio 20.04.2017 0 Коментар (и)

Компресорите са използват в широк кръг индустриални услуги и имаш широк обхват от приложение. В най-обобщен вид, това, което се предлага за закупуване от фирмите работещи с такава техника са, компресори, които увеличават ниското въздушно налягане до по-високо налягане. Най-разпространени на пазара в България, са широко използваните бутални компресори.  Разбира се, те са най-различни модели и видове марки, както можете да видите на разположение в сайта.

 

Можете да избирате бутални компресори, според тяхната структура и дизайн, в зависимост от работния процес, в който ще влязат за употреба. За компресори, които ще трябва да се придвижват често от едно място на друго, много по-логично е да се спрете на вариант за бутален компресор с колела.  Има и статични компресори, които се интегрират в работещата система насред предприятието и за тях съвсем естествено другата важна компонента са размерите на компресора.

 

Именно според размерите на компресора можете да се ориентирате в технически им характеристики свързани с обема на резервоара, мощност, налягане при работа, литраж, литри в минута, максимален дебит и т.н. Именно по обема на резервоара можете да се ориентирате в различните видове компресори, които могат да бъдат както малки, удобни и компактни, така и доста обемни компресори както като размери, така и като маса.

 

Други важни характеристики, според която се избират всички видове компресори от ново поколение са: високата производителност, лесния контрол на изпълнение на работата, щаденето на околната среда и естествено нивото на безопасност за хората, които работят с тях.

 

Като потребители, които използват тази професионална техника, можете да бъде сигурни, че новото поколение бутални компресори за оптимизирана структура, така че осигуряват именно важните характеристики, от които зависи покупката. Подобрени са поточния канал, входа, изхода и ротора, чрез анализ на въздушния поток чрез съвременен софтуер за изчисляване на флуидната динамика. По тази е постигнато по-малка консумация на енергия и съответно по-високо КПД.

Оставете коментар