Как работят моторните и електрическите метли

Публикувано от smelio 15.08.2018 0 Коментар (и)

В този текст няма да бъдем многословни, а ще се насочим към видео материали, в които показваме как работят въздуходувките. Все пак наближава есенния сезон и ние се опитваме да покажем на собствениците на големи дворни и градински площи, или на големи заведения с външна част, как най-ефикасно да почистват насъбралите се листа.

 

За целта ще ви запознаем с два модела от категорията Моторни и електрически метли/листосъбирачи, които предлагаме във Войнишки, за да видите как нагледно работят и какви са техните различни и качества. Конкретно модерните моторни метли са много функционални, те могат както да издухват, така и да изсмукват, а много от най-модерните модели имат функция раздробяване. Към цялостната структура може да има добавен контейнер, който да съхранява отпадния материал.

 

Като наименование, можете да срещнете най-различни имена за употреба: моторна метла, въздуходувка, листосъбирач, като понякога има значение и какво име се използва, защото даден инструмент може да бъде пригоден по-добре за издухване, отколкото за събиране на листата, а пък други модели да са класически листосъбирачи. И все пак, двата основни вида, които можете да потърсите и намерите са: електрически и бензинов модел.

 

Електрически листосъбирач

 

https://www.youtube.com/watch?v=FsqdVsxKDGk

 

Професионална бензинова въздуходувка

 

https://www.youtube.com/watch?v=N9JI8oSpObQ

 

В сайта ще намерите различни модели, които можете да прецените според вашите индивидуални изисквания и търсене. Не се ограничавайте само с един модел, а разгледайте и сравнете параметри, цени и предназначение, представени в описанията на този вид градинска техника.

 

Оставете коментар