Листосъбирач, въздуходувка, електрическа моторна метла – принцип на избор

Публикувано от smelio 30.05.2017 0 Коментар (и)

Имате голяма градина или голяма градинска, паркова или горска площ, за която да се грижите,  със сигурност ще ви трябва въздуходувка; листосъбирач или електрическа метла. Новото поколение градинска и горска техника позволява наличието на такъв продукт с функции събрани в едно. Тоест можете да се ползвате от инструмент, който има като работни величини скорост на издухване и обем на засмукване, според различните дейности, които трябва да се извършват насред конкретните площи.

 

Принципно има много чести запитвания, търсене и споделяне на информация за листосъбирачи или електрически метли, защото това е сравнително нов продукт на българския пазар, който се налага постепенно и повечето хора не са запознати в детайли с неговите възможности. Най-частите запитвания са за работната мощност, споменатите вече скорост на издухване и обем на засмукване, и самият обем на контейнера; начина на захранване на самата техника. От съществено значение на потребителите градинари хоби или професионалисти е компресирането или иначе казано съотношението на намаляване на обема. Ако за хоби градинарите тези специфики на са от значение, за тях е по-важно да имат работна машина, то за професионалистите с опит в занаята една или друга величина може да представлява съществена разлика и да има директно отражение в работата им.

 

Затова е важно да знаете, че във voinishki.com, разполагаме с богат асортимент от продукти, които са насочени специално към почистването на градината, парковете, полянките и горските площи от отпадъци и нападали листа. Продуктите имат описание на своите технически специфики, по които можете да се ориентирате. В този смисъл, принципът на  избор трябва да бъде насочен и преценен според вида площ където ще работите с машината. Възможно е да се окаже, че акумулаторна въздуходувка ще е по-добър избор от електрическа моторна метла/листосъбирач.

 

Откакто акумулаторната техника завидно разви способностите си на зареждане на батериите и повече време на ползване, тя е силна конкуренция на електрическите инструменти. Конкуренцията доведе до това, днес на пазара да има листосъбирачи, моторни метли, въздуходувки на страхотни цени. Остава единствено да се съобразите с принципа на избор.

 

Оставете коментар