Набор от инструменти, които всеки трябва да има вкъщи

Публикувано от smelio 09.05.2017 0 Коментар (и)

Ние имаме нужда от инструменти и от техника, за да строим, поправяме, за поддръжка, за почистване, за боядисване и за всякакви дейности, които ще ни помогнат да поддържаме механическия и електрическия свят в дома ни. Експертите по професионална и хоби техника, препоръчват нито повече, нито по-малко от 50 инструмента, с които ще сте да свършите всякаква работа вкъщи или да реализирате почти всеки проект в домашното ви пространство.

 

 

50 инструменти, които ние във voinishki.com предлагаме на вас, нашите клиенти. Съзнаваме, че е невъзможно да закупите всички, нито пък, че ние можем да ги изброим в този кратък текст, но със сигурност ще ви посочим най-важните. Ако нямата някои от тях, побързайте да си го набавите в домашния набор от инструменти.

 

Специалистите съветват винаги в дома си да имате готов чук и не малко семейства имат такъв, само че традиционен, класически чук. Във Войнишки обаче ви предлагаме гумен чук топтул, ново поколение ударен инструмент, който има страхотни качества. Задължително е в дома си да имате голям набор от различни модели ключове, които да послужат за различни ремонти.

 

 Комбинирани ключове, гаечни ключове, регулируеми гаечни ключове, а за маниаците направо препоръчваме готови комплекти гедоре топтул с много части – избор, който директно ще свали броя на споменатите в началото 50 инструмента.В серията с комплектите задължителни са комплект отвертки, или модел с една дръжка и различни накрайници; клещи с различни функции; различни режещи инструменти. А за да е още по-улеснена работата ви, в дома си винаги дръжте набор от пирони, винтове, гайки, болтове, дюбели и други консумативи.

 

Акумулаторните инструменти, наричани още безжични инструменти, също са много препоръчвани за вкъщи, защото отстраняват неудобството на кабела и високото напрежение от мрежата по време на работа.  Затова, една акумулаторна бормашина винаги ще ви е от полза, акумулаторен трион, ако имате по-малки тревни площи, една акумулаторна косачка също ще ви свърши отлична работа. Изобщо, повечето електроинструменти, които са на пазара имат своя акумулаторен еквивалент – отличен за работа в домашни условия.

Ще продължаваме да ви запознаваме с различни инструменти, които е препоръчително да имате вкъщи. Затова следете в сайта за промоции или търсете в богатия ни арсенал от професионална и хоби техника изложена в сайта ни.

Оставете коментар