Полезна информация за видовете перфоратори – акумулаторни перфоратори, SDS Plus, SDS Max

Публикувано от smelio 21.04.2017 0 Коментар (и)

С настоящия текст ви предлагаме поглед в различни предложения и марки перфоратори, като част от нашата богата гама акумулаторни перфоратори, професионални и хоби перфоратори, такива, които можете да използвате по предназначение според тяхната функция, дизайн и условията ви за оперативна работа.  Смятаме че този текст ще бъде полезен за вас, защото перфораторите са един от най-търсените машини за работа в много широк обхват, а така повърхностно ще се ориентирате в съществените разлики между различните видове.  

 

Нашата богата гама акумулаторни перфоратори представя най-доброто на съвременния пазар. Като цяло акумулаторната техника се усъвършенства от година на година, което води до много ползи за работата в среда, до която няма лесен достъп до електричество. Новите модели акумулаторни перфоратори позволяват планиране на работата с бетон, дърво, метали, пластмаси и други повърхност, защото има схема за колко броя отвори могат да се направят за едно зареждане. Дизайнът и структурата също са оптимизирани, така че да са в перфектен синхрон с изпълнителя на работния процес. Търсете акумулаторни перфоратори, с технически характеристики за ударно пробиване на различни повърхности, така че да може да ги използвате в най-различна работна среда.

 

Електрическите перфоратори, които се причисляват към категорията Електроинструменти, се различават по-това, че работят само включени в електрическата мрежа. Разбира се това е много голямо улеснение за работна среда където има лесен достъп до включване. Това от своя страна позволява пълно разгръщане на потенциала на перфоратора.

 

Електрическите перфоратори обаче са делят на повече подкатегории. Това означава, че професионалистите и любителите боравещи с техника да ги избират според технологията, която е приложена в тяхното функциониране. Това което ще видите като предложения за електрически перфоратори във voinishki.com са означения SDS Max и SDS Plus. SDS е означение за патронник системата разработена оригинално от Бош. Като означенията вече означават подобрения в една или друга посока.

 

SDS Plus системата е подобрение на първоначалната система и нейните приложения остават съвместими с оригиналния вариант. Ето защо тя е по-разпространена на пазара и се предлага за по-лека работа и по-меки повърхности. Затова тя е по-евтина и може да се предлага и като хоби техника. SDS Max обаче е проектирана за по-тежка строителна работа и не е съвместима с първоначалния стандарт. Тя е строго стандартизирана техника, която може да бъде използвана специфично за много твърд бетон и други твърди повърхности в строителството или тежката индустрия.

Оставете коментар