Полезни съвети за по-добро хоби градинарство

Публикувано от smelio 30.08.2018 0 Коментар (и)

Понеже във Войнишки предлагаме голяма продуктова база с техника за градината и отделно консумативи за поливна техника, направихме една по-различна разходка в градината.

 

Знаете ли че, с много подръчни материали и модерна акумулаторна техника, можете да направите страхотни неща за градината, които ще я направят още по-жизнена, достъпна и грижата за нея ще стане много по-лесна.

 

Например с имате акумулаторна бормашина, ножовка или макетен нож, свободен дървен варел и куп други малки принадлежности, които имате в гаража, можете да си направите дъждовен варел, който да събира дъждовна вода. Чудите се с какво ще ви помогне този варел? Дъждовната вода е най-добрата, която можете да използвате за вашите растения, така че когато имате възможност, събирайте я в дъждовния варел и поливайте с нея вашите растения. Така ще им дадете хранителни вещества и минерали, от изцяло природен ресурс. Този начин на поливане спестява средства и помага на околната среда.

 

Професионалните градинари са изчислили, че стратегическото подаване на вода към растенията и цветята в саксиите, може да ви спести много вода и много средства. Просто групирайте саксиите според това, колко вода приемат растенията, за да запълнят нуждите си.

 

При положение, че не ви се занимава с неща, които са по-детайлни и педантични, и разчитате на техниката да си свърши работата, следете за новите тенденции в използването на поливните системи. Вижте с какви нови аксесоари и какви консумативи можете да замените старите. Разгледайте механичните пръскачки, гръбните пръскачки, различните модели маркучи, за да сте винаги информирани за приложения, цените и за това, което могат да направят за вашата градина.

 

Мразите инструментите ви да са разхвърляни из градината или да са далеч от нея! Достатъчно е да вземете едно палé и отново с вашата хоби техника да го превърнете в страхотна закачалка за градински инструменти и техника. Така ще може инструментите ви винаги да са под ръка, и лесно ще ги подреждате след свършена работа.

 

Като използвате наличните си инструменти и идеи, които имате, можете да превърнете вашата градина в мечтаното пространство. Можете да пригаждате всякакви подръчни материали в аксесоари в помощни средства, без да прекалявате разбира се. За почитателите на модерните градински поливни системи, предлагаме следващото видео.

 

 

 


 

Оставете коментар