Професионална водоструйка – отличното оборудване за модерната автомивка

Публикувано от smelio 02.05.2017 0 Коментар (и)

Има два вида ефективни начини да се рекламира една автомивка. Първият е когато имате снимка на гореща мадама, която мие колата, а вторият е когато клиентите са доволни от услугите на автомивката, защото се професионално извършени и сами разказват за качеството на работа. Е,  няма професионална работа без професионална техника, а основната такава за една съвременна и модерна автомивка е професионална водоструйка с комплект за кола.

 

Леко разголените мадами, които рекламират услугите на автомивката, едва ли ще свършат работа както ще го направят вашите служители с една професионална водоструйка. Затова като собственици на автомивка, за вас е важно, винаги да имате най-добрата техника на място. Защото вашите клиенти искат колата си блестяща, чиста и да изглежда отвън като нова и не биха си позволили компромис с това.

 

Професионалните водоструйки с комплект за кола разполагат с пълен набор от принадлежности и аксесоари пригодени специфично за превозни средства. Заедно с това, техническите им спецификации свързани с налягане, дебит, максимална температура на подаваната вода са пригодени за повърхностите в колата, така че да почистват качествено и без да нанасят увреждания.

 

В комплекта за кола на професионална водоструйка влизат меки четки (различни модели тип въртящи се или класически) за почистване на седалките и други повърхности вътре в купето или багажника на колата. Четки за повърхностно почистване и за стъкло. Маркуч със система за бързо регулиране на налягането – от ниско към високо. Удължители на маркуча. Спрей за почистване на всякакви упорите петна по повърхностите в колата вътре и отвън. Отличен дизайн, маневреност, лекота, пестене на водата и много други технологични решения за съвременната автомивка.   

 

Във voinishki.com, предлагаме професионални водоструйки на марките Керхер, Stihl, водоструйка Бош. Различни модели на изгодни цени, професионални водоструйки, чийто работа и технически характеристики изплащат инвестицията в тях за много бързо време.

Оставете коментар