Телфери – подемни машини с подходяща работна височина

Публикувано от smelio 25.05.2017 0 Коментар (и)

Може би не сте запознати с историята на българската промишленост от втората половина на 20 век. В България е имало специализирано производство на подемни машини – телфери. Те обслужвали цели отрасли от икономиката, а също така и се изнасят в чужбина. Това са били телфери в най-различни размери и съвсем естествено са имали различни технически спецификации.

 

В онлайн магазина на Войнишки voinishki.com –  предлагаме телфери IMER. Това са продукти на италианската компания IMER, лидер в производството на строителни машини и екипировка. В онлайн магазина, можете да разгледате всички предлагани модели, които се отличават със своята технически характеристики и които отговарят на класификациите на телферите, които се използват в индустрията.

 

Една от най-важните класификации е работната височина на телфера. Тя може да бъде нормална или намалена. Всеки телфер в сайта има подробно описание на работната височина, но и информация за дължината и диаметъра на работното въже. Мощност и обороти на машината; размери, ток, тегло и всички други важни спецификации, които са важни за професионалистите.

 

Именно професионалистите е ключовата дума тук. Защото хората, които работят с различни видове телфери, най-добре могат да се ориентират и да изберат подходящата машина за тях. Особено важните характеристики са работната височина на телфера, която е от значение за пренасянето или повдигането на товара до момент, в който трябва да се извърши конкретна работа.

 

Чисто функционално, електрическите телфери са много гъвкави машини, подходящи за регулиране на товара по време на преместване. Използват се за повдигане и преместване на най-различни метални конструкции и материали.  Като ключовата характеристика, важна за професионалистите е максималния товар, който един телфер, може да поеме. Избирайте според характеристиките и се свържете с нас на означените в сайта места, за да можем да ви дадем повече допълнителна информация за телферите, които предлагаме.

 

Оставете коментар