Тримери – градинска техника за бурени, плевели и труднодостъпни места

Публикувано от smelio 31.05.2017 0 Коментар (и)

Пролетта е в разгара си, лятото идва, дъждовете карат тревата да расте, а вие все още се чудите, каква градинска техника да изберете, за да се грижите за градината по най-добрия начин. Всичко зависи според това, какво пространство имате за косене и за почистване. В тази статия ще обърнем внимание на хора, които имат да почистват градина или ливада, с много повече чупки, неравности, различни избуяли треви и плевели – тоест ще се насочим към функционалността и качеството на работа на градинската техника наречена тример.

 

Тримерите са отлични помощници на професионалните и хоби градинари, които имат работа с тежък терен, а не с обикновена гладка морава засадена само с райграс. За нея е ясно, че класическото и традиционно решение е косачката, без значение дали ще е моторна, бензинова, акумулаторна или ръчна. Тримерът обаче е много по-фин инструмент, който успешно се справя на малки пространства с най-различни видове трева и плевели.

 

Конструкцията и дизайна на едни електрически тример или на акумулаторен тример му позволяват той да работи в негостоприемна за косачките среда. Лесно маневрирате около важни цветя и растения, регулирате ъгъла на изпълнение, справяте се с малки площи където са избуяли бурени, висока или твърда трева. Без значение дали обработвате дива растителност или градинска трева, тримерът лесно достига до ъгли, чупки, около градински конструкции, фонтанчета. Има и модели, които дори са с дизайн пригоден много специфични и трудни места където има градинска растителност.

 

Акумулаторните тримери и електрическите тримери имат отлична производителност на рязане и са с дизайн чудесно пригоден за работа. Избирате един от двата вида тримери, според това какво е вашето пространство за почистване.Ако нямате достъп до електричество, акумулаторният тример е идеална възможност, за да работите спокойно на терен, но според показаната в указанията  продължителност на работа. Това са тримери ново поколение, които имат литиево-йонна технология за зареждане, така че на ваше разположение в наличност е отлична работна мощ и сравнително добра продължителност. За сметка на това електрическият тример захранван с кабел е отличен за градина, в която има достъп до електричество. Тогава градинарят може да се възползва от мощта и работните характеристики на тримера, за да свърши работа без да се съобразява с батерия. Всичко зависи от правилната преценката. Във online магазин voinishki.com, различните видове тримери са налични и ви очакват.

 

Оставете коментар