Забавни проекти 'направи си сам' и инструменти, които може да са ви от полза

Публикувано от smelio 25.07.2017 0 Коментар (и)

Независимо дали поправяте стария си лаптоп сами, боядисвате дома си или строите дървена композиция за двора, 'направи си сам'  винаги  изглежда примамлив начин да се справите с някакво предизвикателство вкъщи.

 

‘Направи си сам’ е дейност, която в своята същина значи да направите, поправите, украсите, поддържате най-различни обекти, от които може да имате практическа нужда, но може и да няма никакъв смисъл, от съществуването им. За всичко това, вие използвате вашия ръчен труд и хоби техника, без да се обадите на професионалист. В този смисъл ‘направи си сам’ има своята забавна, практическа, естетическа и много често своята абсурдна страна.

 

Ето няколко изумителни модерни проекти, които можете да направите сами вкъщи или други такива, които просто ще ви изумят. Накрая на статията, ще ви дадем и няколко идеи за какви инструменти и хоби техника е добре да притежавате, за да можете да  изпълнявате лесно всякакви ваши идеи и хрумвания, при положение, че сте любители на ‘направи си сам’.

 

Едно от най-разпространените съвременни изпълнения в категорията е направи си само е огледало в рамка. Само че вече не говорим за обикновено огледало, а за такова, което в реално време, на базата на модерните смарт технологии показва вашия дневен график, часа, времето и други важни неща за ежедневието ви.

 

В категорията, забавни проекти, влизат стари туби от детергенти и други домашни препарати, които се превръщат в закачалки за стена. В този случай обаче, това не е достатъчно. Формите и цветовете на тубите са използване, така че да се превърнат в животни.

 

Обичате кафе, рано сутрин, но искате нестандартна чаша. Dremel, предлагат разнообразие от мултифункционални инструменти и специализирани такива, с които можете да надпишете и гравирате вашата обикновена чаша с надпис „Това може и да не е кафе”. Като сме в секцията за пиене, един фен на категорията "направи си сам" (позната по света като DIY), е успял да направи от бутилка Джак Даниелс, дозатор за течен сапун. Дали идеята му е дошла след като е изпил бутилката?

 

За мъжете, които обичат колата си и  често стоят в гаража, могат да направят светещ надпис в каквато си искат форма, дума, която да изобразява нещо любимо за тях или знак – Стоп-влизането забранено!

 

Това е само малка част от забавната и абсурдна страна на дейността ‘направи си сам’. Много често обаче може да се наложи да поправяте вкъщи неща, които са важни за ежедневието, или да измисляте решения които ще са нужни, заповядайте в сайта на Войнишки, за да разгледате голямото разнообразие от хоби инструменти, от които ще можете да изберете необходимите за вас.

 

За дейността ‘направи си сам’, препоръчваме серията хоби акумулаторни бормашини; различните видове режещи машини и хоби машини за рязане; малки пръскачки за боядисване вкъщи, хоби техника за боядисване и декорация. Всички инструменти и хоби техника в сайта, са с описание и технически характеристики, от които можете да се възползвате, преди да закупите.

Оставете коментар