Комплект електрически и акумулаторни инструменти – мотиви за разумно пазаруване

Публикувано от smelio 16.05.2018 0 Коментар (и)

Отделихме известно време, за да разгледаме продуктовата база във Войнишки и да извадим за вас най-добрите комплекти акумулаторна техника и електрически инструменти.  Направихме това, за да предложим два начина на пазаруване на професионална и хоби техника, които може да са ви от полза в даден момент за конкретен проект. Целта не е да акцентираме върху качествата на даден комплект, а върху съдържанието на такива, които са хит на пазара за техника в цял свят и как е правилно да се действа преди пазаруване.  

 

Възможности за пазаруване на професионални комплекти от електрически или акумулаторни инструменти.

 

  • Когато се нуждаете от специфичен инструмент, който ще се използва за конкретен проект, вие нямате друга опция освен да разгледате предложенията на пазара, описанията и техническите характеристики на конкретния инструмент. Например, когато пазарувате перфоратор и ви трябва конкретно един детайл от техническите характеристики – номинална мощност – съвсем естествено е да направите сравнителна база между предлаганите перфоратори, за да изберете този, който ще ви свърши работа. Изборът може да бъде опосредстван и от ергономичната форма и другите качества на перфоратора, но при всички положения вие ще се съобразите с техническите детайли, които са най-важни за вашия проект. Предимството на този начин на пазаруване е намиране на най-подходящия инструмент, а недостатъкът е, че така губите време и плащате цялата му цена.
  • Когато работата ви е свързана с ежедневна дейност с професионална и хоби техника и конкретно с акумулаторни инструменти – тогава можете да разчитате на комплект, който включва в себе си няколко такива. Обикновено такива комплекти се правят от най-престижните марки на пазара, като в тях се включват инструменти с осреднени технически данни, за да може да се обхванат по-голям брой от дейности, които може да се извършат. Такова пазаруване е по-характерно за хора, които имат домашни работилници и с удоволствие биха платили за комплект инструменти, които ще им струват на по-добра цена заедно, отколкото ако трябва да купуват всеки модел по отделно.

 

Що се отнася до конфигурациите на комплектите, възможностите са разнообразни: 

 

Най-предпочитани са комплекти, които съдържат поне 2 инструмента, та дори и до 5. Показателен комплект, който предлагаме във Войнишки е такъв на BOSCH, който предлага винтоверт и гайковерт,  мултиинструмент, саблен трион и фенер. Най-добрите варианти за комплекти с повече инструменти е тяхното разпределение откъм функционалност. Когато видите комплект, в който дейностите на инструментите се припокриват, тогава можете да имате едно наум, че инвестицията няма да е много добра.  

 

Друг възможен тип е промоционален комплект, който да включва един професионален инструмент, който обаче е придружен с консумативи, приставки, зарядно или батерии, защитни аксесоари, удобно куфарче за носене на обекти и всички други неща, които създават удобство за ползване и предоставят набор от възможности на професионалиста или на домашния майстор.

 

Пазарувайте разумно и винаги съобразено с вашите икономически възможности и работа, която имате да свършите. Пазарувайте професионална и хоби техника като осмисляте възможностите за възвръщане на инвестицията; като подарък за някого на когото ще му е необходим даден комплект и други икономически обосновани цели. Разумно е да изберете професионална техника за проект, който няма алтернативно решение и за него трябва конкретен инструмент, с много точни технически данни. Разумно е да изберете комплект с акумулаторни инструменти, чието разнообразие да покрива основни нужди във вашата домашна работилница и в малките ремонтни проекти, които извършвате в градска среда.

Оставете коментар