Гаранция и сервиз

Стремим се ВСЕКИ НАШ КЛИЕНТ да бъде доволен не само при покупка, но и през целия живот на ползване на нашите продукти. 
По този начин нашите дългогодишни клиенти ни разграничават от други сайтове и търговци, които работят без специалисти, без сервиз и без ангажименти след продажбата.

Ето какво Ви предлагаме:


СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ
Бърз професионален сервиз, който Ви дава спокойствие и сигурност с направения избор НЕ само при покупката, но и за периода на ползване на избрания продукт. 


ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ
При нужда от СЕРВИЗ всеки наш клиент получава преференциално гаранционно и извънгаранционно обслужване. Предлагаме цялостно гаранционно и следгаранционно обслужване на предлаганите продукти чрез собствени сервизи.


БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ 
Безплатен транспорт при нужда от СЕРВИЗ.


ДЪЛГОСРОЕЧЕН АНГАЖИМЕНТ
От 25 години ние се грижим нашите клиенти да бъдат доволни не само при покупката, но и през целия живот на ползване на нашите продукти, за разлика от други сайтове и търговци без сервиз и без ангажименти след продажба. 


ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАЦИ
При нас получавате винаги професионални консултации - при покупка, монтажи и инсталации, при ползване, за поддръжка и профилактика, при нужда от сервиз, при нужда от ремонт и т.н.


ГАРАНЦИЯ
Вижте допълнителната информация към продуктите или се свържете с наш консултант за подробна информация относно гаранцията и възможностите за ползване на удължени гаранции.


От 25 г. се грижим за нашите клиенти. Над 35 000 души ни се довериха! Благодарим Ви!