Начин на плащане

 

Приемане на поръчки
Можете да направите поръчки чрез електронния магазин или директно по телефона.
При поръчка от сайта ще получиете автоматичен имейл с поръчаните продукти, а при изпращане на поръчката ще получите телефонно обаждане за потвърждение на поръчката.
 

Начини на плащане
Плащането се извършва в брой при доставка от куриерската фирма.
Плащане по банков път (след предварително договаряне по телефона).
Разсрочено плащане чрез ползване на услугите представените финансови компании.
 

Важно: Каква е причината да не намерите фискална касова бележка в пратката?
Нашето дружество има допълнително споразумение с куриер Спиди, който издава на нашите клиенти разписка за пощенски паричен превод на стойността на дължимия наложен платеж за пратката.
Според наредба № Н-18 (от 2006 г.) на територията на Република България, за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти и изисквания към лицата, които извършват продажби чрез електронен магазин, всички сделки, които са между физическо/юридическо лице и дружество упражняващо електронна търговия, не се удостоверява с фискален касов бон в пратката, тъй като дружеството има допълнително споразумение с куриера за разписка за пощенски паричен превод на стойността на дължимия наложен платеж за пратката.
Разписката за пощенски паричен превод на стойността на дължимия наложен платеж, е признат от закона документ, който освобождава дружеството от задължението да издава касова бележка.
При издаване на фактура от дружеството извършващо електронна търговия, клиента трябва да прикрепи към нея разписката за пощенски паричен превод издадена от куриера.
 


​При въпроси или нужда от съдействие не се колебайте да се свържете с нас!